Gevaş 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Vizyon: Ana amacı, sağlam kişilikli birey yetiştirmek, olan okulumuz; toplumla ve kendisiyle barışık, vatansever ruhlu, üretken, sorumluluk sahibi, aydın, bilimsel ve analitik düşünce sahibi öğrenciler yetiştirmeyi vizyon edinmiştir.

Misyon: Gevaş 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinin amacı; çağdaş ve bilimsel eğitim sistemini benimseyen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kendi kültüründen ve kimliğinden güç alarak geleceğe yön verebilen, araştıran, sorgulayan, düşünen, çevreye duyarlı, sevgi ve saygı dolu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: (08:00-15:20)
Isınma: KATI YAKIT, KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuza ait özel servis aracı bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Futbol, Masa Tenisi, Satranç gibi sportif etkinliklerde başarı dereceleri bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK projeleri ve bilim etkinliklerine katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK projelerine katılım sağlanmıştır.

Telefon - 0432 612 20 18

WEB - https://768317.meb.k12.tr

Adres - HİŞET MAH. İPEKYOLU CAD. 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANADOLU LISESI BLOK NO 101A GEVAŞ / VAN

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Hişet Mah. İpekyolu Cad. 101A Blok. Gevaş /VAN

Ulaşım Belediyeye ait otobüsler ile belirli saatlerde ulaşım imkanı vardır. Ayrıca Gevaş/ Van arası çalışan hat minibüsleri ile de kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir. İlçe merkezi ile okulumuz arasında ticari taksi ile ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ, GEVAŞ İLÇE MERKEZİNE 2 km, VAN İL MERKEZİNE 38 km UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.